VEŘEJNÁ SBÍRKA - NADACE SYNER POMÁHÁ

Liberec - Nadace SYNER pořádá veřejnou sbírku na pomoc rodině Ješutových z Kořenova. Michaela a Jan mají tři děti a do r. 2017 vedli normální rodinný život. Michaela byla v té době na mateřské, stupňující se bolesti zad a nohy ji dovedly k lékaři, který diagnostikoval zhoubný nádor blízko páteře. Ten se sice podařilo odstranit za cenu amputace nervů a znecitlivění levé nohy. Tatínkovi pomáhaly s dětmi babičky i kamarádky. Po propuštění domů se maminka učila chodit, po dalším půlroce i sedět.

Jan musel zůstat doma z práce, aby pomohl s běžným provozem.  V tu dobu na rodinu padla další rána – Janovi se zhoršila roztroušená skleróza (RS).

Rodina se semkla, z dětí se stali bojovníci. Na opravu starého domku v Kořenově už rodičům nezbývají síly. Rádi by dětem ale zajistili důstojné a funkční bydlení. Současná situace jim v tom nedovolí pokračovat nejen fyzicky, ale ani finančně.

Děkujeme všem za příspěvky pro rodinu Ješutových, abychom jim společně pomohli k důstojnému životu.

Přispět můžete na transparentní účet 115-8667150257/0100 (viz odkaz: Komerční banka) nebo do kasičekpražském OC Krakov.

Na vyžádání Nadace SYNER poskytne potvrzení o daru jak fyzické, tak právnické osobě. V případě zájmu napište na nadace@syner.cz