Den matek oslavili s nadací a Korálkem v předstihu

04.05.2022

V předstihu si v českodubském domově ve středu 4. 5. 2022 připomenuli Den matek. Stejně jako v minulosti byl ve spolupráci s Nadací SYNER klientům nabídnut kulturní program v podání dětského souboru Korálek, každý klient dostal malý dárek, ženám byly předány květiny. Po smutných covidových letech všichni aktéři uvítali návrat k původním tradicím, k normálním časům.

„Den matek považuji za krásný svátek a je správné, že si ho připomínáme. Matky si ho, za vše, co dělají pro své rodiny, zcela jistě zaslouží,“ uvedla na úvod představení Iva Urbanová z Nadace SYNER. Jak dále podotkla, pro nadaci je podpora seniorů jedním z hlavních smyslů existence. Program, kterým se děti z Korálku prezentovaly, měl u přihlížejících obyvatel domova velký úspěch. Důkazem pro toto tvrzení byl mohutný potlesk na závěr vystoupení. A vlastně nejen u přihlížejících v sále, protože nadace poprvé vystoupení živě streamovala na svých stránkách, které naživo sledovaly desítky zájemců především z řad rodičů vystupujících dětí.

Spolupráci s nadací považují v domově za důležitou a přínosnou. „Dlouholeté podpory si vážíme. Dostává se nám pomoci i od jiných donátorů, ale kontinuální spolupráce s Nadací je svým způsobem opravdu unikátní,“ řekl Radim Pochop, ředitel domova.

Login