Nadace nadělovala v hospici

08.12.2022

Většina lidí přistupuje k blížícímu se konci roku a k Vánocům jako k výjimečnému svátku lásky, klidu, pohody a setkávání se s přáteli a rodinou. Aby toto platilo, mají všichni pořádně napilno. Výjimkou není ani Nadace SYNER, která během celého roku vyřizuje stovky především individuálních žádostí o příspěvek, v adventním čase navíc pomáhá i na dalších místech.

Stejně jako Štědrému dni předchází čtyři adventní neděle, pro letošek se Nadace SYNER rozhodla také čtyřikrát „nadělovat.“ Mezi první obdarované patří Hospic sv. Zdislavy v Liberci a jeho zaměstnanci a dobrovolníci. „Podpora hospice v předvánoční době je pro nás už takovou tradicí. Vážíme si přístupu jeho zaměstnanců a také jejich péče, kterou svým klientům poskytují,“ uvedla představitelka nadace paní Eva Syrovátková, která spolu s dárkovými balíčky předala ředitelce hospice Taťáně Janouškové šek na 100 tisíc korun.

V příštím týdnu nadace zavítá do českodubského domova seniorů, s Bílými Tygry navštíví Jedličkův ústav a s esportovým týmem Sinners připravuje charitativní stream.

Login