NADACE SYNER S BÍLÝMI TYGRY VYBRALA PRO DĚTSKÉ DOMOVY PŮL MILIONU

08.01.2024

Liberec - V prosinci spojila Nadace SYNER síly s hokejovými Bílými Tygry a v utkání s Mladou Boleslaví hokejisté oblékli speciální charitativní dresy. Jejich výtěžek doplněný o příspěvek Nadace SYNER a kabiny A-týmu ve prospěch dětských domovů v Libereckém kraji nakonec činí parádních 500 000 Kč!

Už samotná aukce jednotlivých speciálních dresů trhala rekordy. Celkem se tímto způsobem podařilo vybrat skvělých 321 379 Kč, což z dražby činí historicky druhou nejúspěšnější aukci. Za vyšší částku se povedlo vydražit pouze speciální sadu zlatých mistrovských dresů, v nichž Tygři nastoupili v jednom z utkání v pomistrovské sezoně 2016/17.

Tím ale akce zdaleka neskončila. K fanouškům se připojila také Nadace SYNER a kabina A-týmu, díky nimž se podařilo příspěvek navýšit. Celkově se tak podařilo nastřádat půl milionu korun, jež budou rozděleny mezi dětské domovy ve Frýdlantě, České Lípě, Jablonném v Podještědí, Krompachu, Hamru na Jezeře, Dubé-Deštné, Semilech a Chrastavě.

Celkový výtěžek byl slavnostně představen na pátečním utkání s Pardubicemi, kdy předali zástupkyně Nadace SYNER Tereza Syrovátková a kapitán Bílých Tygrů Michal Birner do rukou zástupců dětských domovů symbolický šek.

Login