pOZDRAV A PODĚKOVÁNÍ

05.06.2024

Milé vedení Nadace SYNER,

velmi děkuji za vše, co jste v minulosti a přítomnosti pro mě už dost pomohli finančně.
Rozhodl jsem se tedy, alespoň malinko se Vám odvděčit, ač toho více nesvedu vzhledem k mému zdravotnímu stavu a hendikepu, který mám od roku 2000.
Ale jednu levou horní končetinu, tedy ruku, mám relativně aktivní a snad jsem trochu po mamince, která si oblíbila koníčka a to je vaření a vše kolem jídelníčku. Proto velmi děkuji a moc si vážím co pro mě vše děláte a mám vás ve svém srdíčku, protože ač máte práce a žadatelů čím dál více a situace  - doba je zlá a vše je drahé, já bych podotkl až předražené, tak i přesto všechno na mě myslíte. A proto věřím, že máte upřímnou dušičku, ač vás oslovím poměrně dost často o pomoc - finanční pomoc.
Nevím, jak se na vaši práci a štědrost dívají ostatní dárci, ale pro mě jako Nadace SYNER jste v severočeském kraji nejlepší v jakémkoli směru.
Proto prosím, přijměte ode mne sladkou maličkost ke kávičce, či k čaji na dobrou náladu a obalit si trochu nervy - chmury, které nám život přináší.
Prosím, myslete na mě v dobrém a přeji dobrou chuť.
A hlavně jako tradičně vám - celému týmu a všem kolegům, všem zaměstnancům v nadaci i ve firmě SYNER přeji z celého srdce hodně zdraví.
S pozdravem, Ivan Drlík, Liberec 
Login