Zakončení letní sezóny přineslo radost dětem z domova v Hamru

26.09.2023

Dobrý den vespolek,

jménem pana předsedy spolku Zbyška Panchartka a jménem mým, bych chtěla velice poděkovat všem našim členům za spontánní sbírku peněz, kterou nás napadlo zorganizovat díky našemu členovi panu Hanzlovi.

Začátkem září proběhlo ukončení letní sezony na Hamru a při účasti našeho spolku jsme na místě akce vybrali šest tisíc korun. Na základě myšlenky pana Hanzla, který se zakončení sezony nemohl zúčastnit a přesto chtěl také přispět, vznikla akce na podporu dětského domova Hamr na Jezeře a další členové i nečlenové spolku na náš účet postupně přispěli částkou v celkové výši 25 000,- Kč !

Poděkování patří také Nadaci SYNER, která dětem darovala dalších 10 000,- Kč a když jsem dali všechny prostředky dohromady, mohli jsme následně řediteli DD Václavu Konopiskému předat šek v hodnotě 41 000,- Kč. Pan ředitel našemu spolku posílá velké poděkování ze strany jeho, vychovatelů a především dětí, kteří si našeho daru a daru nadace užijí (děti mají slíbené nové míče, oblečení, kulturní a sportovní akce,...).

Ještě jednou za náš spolek děkujeme všem dárcům a věříme, že tato akce nebyla v našem “spolku s přesahem” poslední.

Hezký den, Jana Barešová

Login