Genus.cz: Výtěžek aukce dresů poputuje k věrným fanouškům hokeje, klientům libereckého Jedličkova ústavu

05.12.2022
Výtěžek aukce dresů poputuje k věrným fanouškům hokeje, klientům libereckého Jedličkova ústavu
Bílí Tygři odehráli nedělní utkání s HC Vítkovice Ridera (2:3 s.n.) ve speciálních dresech s vánoční tématikou. Zápasu předcházel slavnostní ceremoniál, při kterém se nástupu na modrých čarách účastnili také klienti libereckého Jedličkova Ústavu.
 
 
Se začátkem duelu pak odstartovala také online aukce této speciální aukce dresů, jejíž výtěžek poputuje právě ke klientům liberecké Jedličkárny. Na fotografii čestné buly je mezi kapitány Michalem Bulířem a Lukášem Krenželokem jeden z nejvěrnějších fanoušků libereckého klubu Jakub Ševčík.
Vánoce jsou nejen časem radosti, klidu a pohody, ale také štědrosti. Bílí Tygři proto v bronzovou adventní neděli oblékli při zápase s Vítkovicemi speciální vánoční dresy, kterými podpořili Jedličkův ústav Liberec!
Ne každý má to štěstí užívat si života bez jakýchkoli omezení. Jedličkův ústav poskytuje sociální služby osobám s tělesným a kombinovaným postižením od 3 let. Uživatelům je poskytována podle jejich individuálních možností taková míra podpory, která je nezbytně nutná k realizaci jednotlivých úkonů, např. pomoc či dopomoc při stravování, při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu.
Cílem činnosti Jedličkova ústavu je rozvoj a upevnění schopností uživatelů tak, aby budoucnu byli schopni žít a obstát v běžném sociálním prostředí.
Mezi klienty Jedličkova ústavu Liberec nalezneme celou řadu velkých fanoušků Bílých Tygrů, kteří nechybí na žádném domácím utkání a navzdory svému handicapu Tygry podporují. Tygři se proto rozhodli jim jejich podporu oplatit. V utkání s Vítkovicemi oblékli speciální vánoční dresy, které budou následně vydraženy a výtěžek této aukce bude věnován libereckému Jedličkovu ústavu. Částka z dražby bude navýšena o příspěvek kabiny A-týmu, klubu a Nadace SYNER.
 
Vydražte jeden z unikátních dresů!
Aukce dresů z nedělního utkání startuje tímto okamžikem. Můžete tak získat jeden z kompletní sady, která byla pro zápas připravena. Do aukce jdou trikoty opor Petra KváčiMichala BirneraMichaela FrolíkaTomáše Filippi či kapitána Michala Bulíře, stejně jako dresy mladíků Jana Šíra, Adama Najmana či Jakuba Rychlovského.
Dražby se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách www.sportovniaukce.cz.
Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na sobotu 10. prosince v 19:00, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.
Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí a děkujeme, že spolu s námi pomáháte!
www.hcbilitygri.cz
Login