LIBeRECKY.DENIK.CZ: V ČESKODUBSKÉM DOMOVĚ DŮCHODCŮ OSLAVILI DEN MATEK S KORÁLKEM

11.05.2023

Klienti Domova důchodců v Českém Dubu připomněli Den matek s kulturním programem od dětského souboru z Mateřské školy Korálek, dárkovým košem a květinou pro každou ženu.

Nadace Syner se podílela na zajištění programu a obyvatelé domova ocenili spolupráci mohutným potleskem. Domov důchodců Český Dub nabízí celkem sto míst ve dvou sociálních službách.

V předstihu si klienti Domova důchodců v Českém Dubu připomněli ve středu 10. května Den matek. Užili si kulturní program v podání dětského souboru z Mateřské školy Korálek, dostali dárkový koš a každá žena obdržela květinu.

„Den matek považuji za hezký svátek, možná vůbec nejhezčí svátek, který u nás oslavujeme. Vždyť, kdo si zaslouží větší úctu společnosti než ženy, maminky,“ řekla Iva Urbanová z Nadace Syner, která se podílela stejně jako v minulých letech na zajištění programu.

Obyvatelé domova odměnili vystupující děti mohutným potleskem. Program a spolupráci s nadací ocenil i ředitel domova. Dlouholeté podpory si vážíme. Dostává se nám pomoci i od jiných donátorů, ale kontinuální spolupráce s nadací je svým způsobem opravdu unikátní. Dokonce i v těžkých letech covidové epidemie se nám dařilo spolupráci udržet,“ dodal Radim Pochop.

Domov důchodců Český Dub je příspěvkovou organizací Libereckého kraje. Ve dvou sociálních službách nabízí celkem sto míst.

Login