playzone.cz: Hráčská komunita se znovu předvedla, o víkendu se vybralo skoro 700 tisíc korun

20.12.2021
Tvrzení, že streamování a hraní her nikomu nepomůže, v poslední době ztrácí na své platnosti. Důkazem toho se v minulosti staly streamy Madmonqu, PlayStationu nebo streamera a komentátora DeeThana. Ten totiž každoročně vybírá peníze na dobročinné účely a letos si vybral Tomíka . O stejném víkendu ale nezahálela ani esportová organizace SINNERS.
 
Když DeeThane před nějakou dobou říkal, že pro svůj každoroční charitativní stream vybral Tomíka s lisencefalií , spousta lidí věděla, že Dee není žádným zelenáčem a stanovenou začátkem jistě vybere. To na šestnáctihodinovém streamu skutečně dokázal a milník 220 000 padl okamžitě po zhruba čtyřech hodinách. Charitativní stream byl ukončen o půlnoci a celkově se vybralo neuvěřitelných 590 000 korun!
 
Jsem rád, že komunita a já jsme mohli letos za 16 hodin streamu dát pod stromeček mamince Tomíka jeden z největších dárků - JISTOTU, že Tomík bude mít zaplacené rehabilitace na celý rok 2022 ak tomu další úspory a finance na pomůcky, rehabilitační pobyty, výživa, vitamíny a další. Jediné, co zůstává všem, kteří vám chtějí pomoci, stejně jako veselé a hlavně klidné vánoční svátky.
 
Krom Damiena ale svou troškou do mlýna přispěla esportová organizace SINNERS. Ti se spojili s nadací SYNER v několikahodinovém livestreamu se zajímavým programem vybrali přes 100 tisíc korun.
 
Komunita nejen okolo esportu a her tak ukazuje, že pokud je potřeba, dokáže se spojit ai těm méně šťastným nadělit pěkný vánoční dárek. Celá věc je zajímavější už jen tím, že peníze byly vybrány bez zvlášť slavných osobností, jako tomu bylo například u Dejme dětem šanci.
Login